UZAVRELO NA JAHORINI: VAN GOG RAZVALIO NA FESTIVALU 84

Autor:

Zabava

19.03.2018

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpopularnijih regionalnih rok bendova Van Gogh nastupio je na Jahorini u okviru premijernog izdanja Festivala 84. Đule i Van Gogh, energično i sa set listom žestokog ritma, ređali su najveće hitove koji su obeležili protekle tri decenije karijere grupe Van Gogh. Bila je to prava rokenrol groznica subotnje večeri. Publika je pratila svaki gitarski rif i u glas od prve do poslednje pesme, pevala zajedno s bendom tokom celog nastupa.

Foto: Marko Edge
Van Gog

Erupciju oduševljenja izazvale su pesme "Puls", "Kiselina", " Brod od papira", "Spisak razloga", "Kolo", "Anđele moj brate", a bend praćen horskim pevanjem više hiljada prisutnih posetilaca žestoko je prašio pomenute hitove bez pauze! Đule nije propustio priliku da zabeleži fantastične trenutke sa koncerta i tako ih svojom kamerom otrgne od zaborava.

- Velika nam je čast da smo u ovoj noći prvog EXITa na Jahorini sa vama. Trideset dve godine Van Gogh sa visoko podinutim jedrima plovi. Gledajući vas bilo je vredno truda i bilo je vredno smisla. Hvala ljudi. Srce, knjiga, znanje i otvoreni pogled ka otvorenom širokom svetu. No politika. Slušajte muziku. Markirajte mladost zastavicom ljubavi - poručio je fanovima sa bine Đule.

 

 

Ovo je samo jedan u nizu nastupa Van Goga u okviru njihove velike koncertne turneje "2018", koja se nakon Jahorine nastavlja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading