SONJA: LUKAS MI NE DA RAZVOD!

Autor: D. JANKOVIĆ

Zabava

19.03.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga folk zvezde Ace Lukasa Sonja Vuksanović otkrila je da još uvek nosi njegovo prezime jer joj pevač ne da razvod. U emotivnoj ispovesti koju je ekskluzivno dala u emisiji "Premijera vikend-specijal" Lukasova bivša prvi put govori o propalom braku, a ekipu televizije Pink dočekala je u salonu pevača i frizera Alekse Rabrenovića, koji joj je sve vreme pred kamerama sređivao kosu.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Aca Lukas sa Sonjom Vuksanović

- I dalje sam Vuksanović, dok se moj muž ne smiluje da mi da razvod, šalim se. Ja ću da budem Vuksanović dokle to bude potrebno, iz tehničkih razloga - zbog Viktorije, jer mnogo putujemo. Sofijin pasoš me odavno ne zanima. A malo je nezgodno tri prezimena na pasošima - razjasnila je Sonja i dodala da pompu oko razvoda nije pravila ona:

- Ne osvrćem se na napise medija vezano za mene i decu. Izdigle smo se tako što nismo deo toga, ne pratimo kod kuće emisije, ne čitamo novine. Bila sam deo toga svojom voljom dosta godina, što ne znači da ne mogu izaći iz toga kada hoću, kao što sam uradila. Jedan brak je iza mene, drugi brak, mnogo ljudi se razvodi, a nisu popraćeni ovakvim nuspojavama. Bitno je s kim se razvodite, sad ako neko želi da od svega napravi cirkus, to nisu moji majmuni, kako se to kaže, nisam deo toga i to ne prihvatam i nastavljam dalje svojim putem.

Sonja: Bitno je s kim se razvodite, sad ako neko želi da od svega napravi cirkus, to nisu moji majmuni

Vuksanovićeva se zatim osvrnula na to kakav je njen trenutni odnos sa bivšim suprugom.

- Aca je Viktorijin tata i u toj ulozi je solidan i vrlo dobar. A mi zbog nje moramo da budemo u civilizovanim odnosima. Tako će biti do kraja života, dokle god moja ćerka želi da bude tako, sve drugo je nebitno. Mene se ne tiče njegov život, a isto očekujem i od njega - zaključila je Sonja.

Ovim povodom kontaktirali smo i sa Aleksandrom Vuksanovićem, ali on uopšte nije želeo da komentariše ništa od svega što je Sonja rekla u ekskluzivnoj ispovesti na TV Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading