Trending SPECIJAL: Naj od naj 2023, Prija definitivno obeležila prošlu godinu! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

01.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Dragi naši srećna vam Nova 2024. godina. Želimo vam puno uspeha, zdravlja i sreće, a u ovoj prvoj epizodi 2024. za vas spo pripremili NAJ OD NAJ 2023. Izdvojili smo tri teme o kojima se zaista pričalo protekle godine, a znamo da će se nastaviti i u 2024. I to sve u specijalnoj emisiji "U trendingu sa Republikom".  

 

Priča koja nosi emisiju je planetarni uspeh pevačice Aleksandre Prijović. Ona je od eptembra kada je i održala prvi koncert u beogradskoj areni nastavila da ređa samo uspehe, pa je imala tri beogradska koncerta. Dva u Nišu, tr u Sarajevu, pet u Zagrebu, dva u Tuzli, a zakazana su i tri u Osjeku. Pa je po našem mišljenju definitivno odnela titulu LIČNOST GODINE: 

Republika

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Aleksandra Prijović

 

Venčavalo se u 2023. ali mi smo nekako kao SVADBU GODINE izabrali venčanje Darka Lazić i njegove izabranice Katarine. O njihovoj svadbi se i danas priča, jer je Lazić završio u pritvoru odmah nakon završene proslave, a više o tome u večerašnjoj epizodi. 

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

Darko Lazić i Katarina svadba

 

Treći prilog smo jednoglasno odlučili da se zove MAMA GODINE; a to je definitivno snajka Cece Ražnatovič, Bogdana. Bogdana je u aprilu na svet donela drugog sina kojem su dali ime Krstan, dok smo u novembru saznali da Bogdana i Veljko po treći put postati roditelji. Tako da će Veljko i Krstan ove godine dobiti brata! 

 

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom" pogledajte u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading