Sara Jo doživela peh na bini u Beogradu na vodi - uspela je da se izvuče! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.12.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Jo nastupila je na dočeku u Beogradu na vodi

Sara Jo doživela peh na bini u Beogradu na vodi - uspela je da se izvuče! (VIDEO)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović


Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, imala je nezgodu tokom svog nastupa na dočeku Nove godine u Beogradu na vodi.

Naime, prilikom izvođenja svoje pesme "U glavi", pevačica je neplanirano pala nasred bine dok je pokušavala da đuska. Međutim, Sara se munjevitom brzinom vratila na noge i nastavila svoj nastup, pokazujući izuzetnu profesionalnost i predanost publici. Iako je ova nezgoda sigurno izazvala iznenađenje među prisutnima, Sara Jo je uspela da se brzo oporavi od pada i nastavi sa energičnim nastupom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)



Reakcija publike na peh pevačice

Iako je peh koji je doživela mogao da poremeti nastup mnogih izvođača, Sara Jo je svojom upornošću i samopouzdanjem uspela da zadrži pažnju publike i nastavi sa svojim nastupom kao da se ništa nije desilo. Ova reakcija je sigurno ostavila pozitivan utisak na prisutne, pokazujući da je Sara Jo izuzetno posvećena svom poslu i da ne dozvoljava da je sitne nezgode obeshrabre.

Energičan nastup i hitovi koji su obeležili karijeru

Pored ovog peha, Sara Jo je pružila energičan nastup prepun hitova koji su obeležili njenu karijeru. Njena muzika je oduvek bila prepoznatljiva po zaraznim ritmovima i modernom zvuku, a publika je imala priliku da uživa u izvođenju nekih od njenih najvećih hitova. Nastup je bio dinamičan i pun pozitivne energije, što je dodatno doprinelo atmosferi dočeka Nove godine u Beogradu na vodi.

Sara Jo je pokazala izuzetnu snalažljivost i profesionalnost tokom svog nastupa na dočeku, ostavljajući utisak posvećene i energične izvođačice. Iako je doživela nezgodu, njen brz oporavak i nastavak nastupa su svakako bili impresivni, ostavljajući publiku zadovoljnu i rasplesanu do kraja večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading