Adil otac po DRUGI PUT!

Autor: Svet

Zabava

16.03.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi koje su pre nešto više od četitri godine imali Ana i Adil Maksutović u braku, kada je pevač svoju suprugu fizički napao, zbog čega ga je bila ostavila, sada su daleko iza njih. Ana i Adil ponovo uživaju u srećnom braku, a sada je otkriveno i da je ćerka pevača Džeja Ramadanovskog ponovo trudna.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Adila, Ana, Marija i Džej

Adil sa svojom suprugom već ima sina Adrijana kom je pet godina, a njih dvoje više od tri godine su bili rastavljeni.

Naime, Adil je u decembru 2013. godine fizički nasrnuo na svoju suprugu zbog čega je intervenisala policija. Ana nije želela da ga tereti, a Džej, njen otac ni sada zbog toga ne razgovara sa Maksutovićem.

RepublikaFoto: printscreen/radasam
Ne govori sa zetom... Džej Ramadanovski

Ana i Adil su se pomirili i sada čekaju drugo dete, a za dolazak unučeta ovoga puta Džej ne zna:

- Džej i dalje ne priča sa zetom jer ne može da mu oprosti što je tukao Anu, ali nema sumnje da će se mnogo obradovati. On svog unuka obožava, za njega bi život dao, a zašto mu ćerka još nije saopštila da je trudna, nikom nije jasno - otkriva izvor, dok je Ana potvrdila trudnoću, ali nije želela mnogo da govori:

-  Hvala vam, ali ne bih ni pričala o tome. Nije baš pametno da se to zna, rano je još i zato ne želim ništa da komentarišem - izjavila je Ana Ramadanovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading