BIZARNA PORUKA NA GROBU KSENIJE PAJČIN!

Autor:

Zabava

16.03.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt pevačice Ksenije Pajčin koju je dečko Filip Kapisoda pre tačno osam godina usmrtio u njenom stanu na Voždovcu i dalje potresa javnost, a danas kada se obeležava godišnjica njenog ubistva članovi porodice i prijatelji posetili su njen grob i odali joj počast.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Neutešna i posle osam godina... Ksenijina majka Ljubica
RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Drugarica Ksenije Pajčin na pomenu

Među onima koji su došli na pomen Kseniji Pajčin osim njene majke Ljubice, bio je i njen dugogodišnji prijatelj i pevačicin kum Bane Dević, kao i imitator Goran Stojićević Karamela.

Ipak, buket cveća na grobu koji je mnogima privukao pažnju jeste onaj sa porukom: "Nikad te neću zaboraviti, Ljuba". Iako nije poznato ko je Ljuba, ono što jeste je da je to neko ko je godinama nije zaboravio.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
On je nikada neće zaboraviti... Poruka na Ksenijinom grobu

Ksenijini roditelji Ljubica i Miloš zajedno su došli i neko vreme proveli na groblju kao i svake godine, a njena majka ni ovoga puta kao prethodnih osam godina nije želela ništa da kaže za medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading