"Novo jutro" Sarapa i Dea gledaniji od konkurencije za više od 30%

Autor:

Zabava

14.03.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema zvaničnim istraživanjima agencije Nielsen, televizija Pink je tokom čitavog jučerašnjeg dana bila lider medju svim emiterima u Srbiji.

RepublikaFoto: Promo foto
Pink je daleko gledaniji od konkurencije

Pink je bio gledaniji i od Javnog servisa i to u zbirnoj gledanosti ali i posebno u kategorijima ženskе publike, urbane i  target grupe gledalaca od 18 do 49 godina.

Izbor gledalaca u jučerašnjem danu ubedljivo su bile Pinkove emisije Kuća od srca koju je pratila milionska publika, kao i AmiG šou u kasnijem večernjem terminu koji je pratilo 24% gledalaca koji su tom trenutku bili uz male ekrane.

RepublikaFoto: Promo foto

Slede turske serije koje gledaoci TV Pink ne propuštaju, Ćerke i Elif, kao i rijaliti šou Zadruga u direktnom uključenju. I informativne emisije TV Pink beleže odlične rezultate, te su tako Nacionalni dnevnik i emisija Novo jutro, još jednom potvrdile liderske pozicije. Najgledaniji jutarnji program komercijalnih emitera, Novo jutro je i dalje bez premca, sto potvrdjuje brojka od vise od milion gledalaca koji dan pocinju uz Sarapu i Deu koji su prema zvanicnim rezultatima za više od 30% gledaniji od konkurencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading