LJUPKU STEVIĆ SPOPAO PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

Autor: alo.rs

Zabava

14.03.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević doživela je pakao kada ju je presreo i naneo lakše telesne povrede nepoznati muškarac koji je zapravo psihijatrijski bolesnik!

- Kao i obično, vraćala sam se sa večernjeg treninga, kada mi je u blizini tržnog centra na Voždovcu prišao nepoznati muškarac. Nosio je moderan kaput i šal oko vrata i bez reči mi je stisnuo ruku, a zatim počeo da glumi da ima pištolj. Vrištala sam od straha i dozivala u pomoć - kaže Ljupka, koja još uvek ne može da dođe sebi.

 

I ne laži me sta si radio,znam da bio si s’njom...

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on Mar 13, 2018 at 2:13pm PDT

 

- On je nakon mog zapomaganja pobegao u nepoznatom pravcu, a ja sam odmah pozvala policiju, koja ga je privela nakon pola sata. Saznala sam da je u pitanju psihijatrijski bolesnik i da je trenutno u bolnici. Još mi je njegova slika pred očima i zaista ne mogu da shvatim da je čovek koji na prvi pogled izgleda pristojno zapravo psihopata. Dogodilo se upravo ono što sam mislila da mene nikada ne može da snađe. Noćima nisam spavala i osećam se katastrofalno. Od stresa sam dobila temperaturu i zaista se nadam da ću uskoro moći da se vratim svakodnevnim aktivnostima. Iako se sve dobro završilo, kroz glavu mi prolazi šta je sve moglo da se dogodi. Zbog ovoga što me je snašlo, odložila sam mnogo poslovnih obaveza. Osećam se ugroženo, ali znam da ono što sam ja doživela može svakoga da zadesi, a naročito devojke, koje posebno treba da budu oprezne - zaključuje Ljupka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading