ESTRADNA BOMBA! Marko Bulat objavio SREĆNE VESTI - Ekranizovao HIT "Eno dole u kafani", a onda je usledilo ŠOK obaveštenje!

Autor:

Zabava

05.12.2023

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marko Bulat objavio projekat koji je sve oduševio!

ESTRADNA BOMBA! Marko Bulat objavio SREĆNE VESTI - Ekranizovao HIT "Eno dole u kafani", a onda je usledilo ŠOK obaveštenje!

Foto: Youtube.com

Jedan od naših najpoznatijih pevača Marko Bulat godinama je radio na velikom projektu, koji je pre samo nekoliko sati predstavio njegovim fanovima i publici. Naime, Marko je na svom Jutjub kanalu objavio pesmu ,,Eno dole u kafani", u potpuno novom ruhu.

Numera koja broji milione i koja je obeležila čitavu jednu eru devedetih godina, ponovo je u disko fazonu predstavljane Bulatovoj publici. Kadrovi spota podsećaju na devedesete, a autentičnost tog doba je ono što ovaj projekat čini još fantastičnijim.

 

Projekat na kom je Bulat radio iziskivao je veliki napor i trud, jer njegova publika je navikla samo najbolje od njega, a on je i ovog puta uspeo da zada domaći zadatak kada je kvalitet muzike, ali i vanserijskog vokala u pitanju.

Marko je najavio da će od 5. decembra svake subote izlaziti po jedan spot, uz osveženi audio snimak za numere koje je snimao svih ovih 30 godina koliko traje na estradi.

- Želim da pozdravim sve pratioce, da kažem da je na digitalnim distribuacija audio osveženi snimci onih starih pesama koje su ostale za 30 godina. Uskoro za svaku od tih pesama biće vidljivi spotovi, da najavim da će svake subote izaći spot za svaku pesmu - rekao je Bulat.

U nastavku možete poslušati i pogledati spot, koji sa sobom novi veliku poruku:

Komnetari Bulatove publike samo se nižu! Mnogi su mišljenja da je ovaj hit i zaslužio ovo osveženje, budući da ne postoji proslava, niti slavlje koje prođe, a da se ova pesma ne čuje čak nekoliko puta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading