OTKRIVEN PRAVI RAZLOG: Zbog ovoga Mustafa želi što pre da se razvede od Emine!

Autor:

Zabava

13.03.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović i turska muzička zvezda Mustafa Sandal našli su se u žiži medijske pažnje nakon informacije da se razvode. Spekuliše se o brojnim razlozima, a turski mediji su za sve okrivili pevačicu.

Foto: instagram.com/eminajahovic
Pukla tikva: Emina i Mustafa

Glavni razlog kraha braka je zapravo novac, navodi turski magazin. Kako tvrde, Emina je svake godine ogroman novac trošila na uređenje porodičnog doma u Novom Pazaru, a potrošene cifre su pozamašne.

U turskom članku navodi se da je Jahovićeva poslednjeg puta potrošila 500.000 evra, a da je u kući napravila spa, kao i veliko igralište za decu, sa bazenom.

Foto: instagram.com/yaemina
Emina i Mustafa

Tvrde da Mustafa nije više želeo da plaća enormne troškove svoje supruge, te da je odlučio da se razvede, a da se Emina odmah nakon toga vratila u luksuzni dom u Srbiji.

Navodi se da je njena kuća nakon svih renoviranja najskuplja u Novom Pazaru, te da je 10 puta skuplja od nekretnina koje se nalaze u tom kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading