GOLA ŠAVIJA POD TUŠEM! Ispipala se od glave do pete, pa počastila muškarce vrelim snimkom!

Autor:

Zabava

01.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi snimak Nataše Šavije izazvao je totalnu pometnju na društvenim mrežama, komentari pljušte.

GOLA ŠAVIJA POD TUŠEM! Ispipala se od glave do pete, pa počastila muškarce vrelim snimkom!

Foto: Instagram

Nedavno se pisalo da je Nataša Šavija dobila je 3.000 evra za se*si klip koji je preko Onlyfans profila poslala muškarcu koji je uredno pitao za uslugu. Kako smo saznali, Šavija je digla cenu mesečne članarine na svom nalogu na pomenutoj platformi nakon skandala s bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, koji ju je brutalno pretukao, pa je na kraju morala na nekoliko operacija oka. 

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

 

 

Nije tajna da Šavija odlično zarađuje preko OnlyFansa, a svakodnevno radi na boljem kontentu, zbog čega ima sve više pratioca i fanova, kako na pomenutoj platformi, tako i na Instagramu, gde se trudi da zagolica maštu, a muškarci joj neprestano traže još.

Šavija je danas objavila novi snimak, na kom je pozirala pod tušem, a ovo je bila samo najava za  ono što najvernije fanove čeka na sajtu za odrasle. Komentari su se nizali, a muškarci su se raspitivali za cenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading