PROGOVORIO JAŠAR AHMEDOVSKI: Odlučio da uzvrati udarac Jani, ovo je njegova strana priče!

Autor:

Zabava

28.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije hteo da ćuti, čeka se reakcija pevačice!

PROGOVORIO JAŠAR AHMEDOVSKI: Odlučio da uzvrati udarac Jani, ovo je njegova strana priče!

Foto: Ivana Stevanović

Jašar Ahmedovski

Pevačica Jana Todorović iznenadila je sve kada je nedavno iskreno priznala da već duže vreme ne razgovara sa kolegama Stojom NovakovićJašarom Ahmedovskim, koji se sada ovim povodom prvi put oglasio javno.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jana Todorović

- Ne razgovaram sa Stojom, ne pozdravljamo se, ne znam iz kog razloga. Prestala je da se javlja, nekada samo iz daleka, pa sam rekla: "Ili se pozdravljamo ili ne". Ja se ne javljam Jašaru u poslednje vreme, ni on meni. On okrene glavu, naravno, okrenem i ja. Mi letimo iz Ciriha za Beograd, bilo je nešto oko nekih pregleda ili tako nešto, bio je moj suprug. Vidimo da Vesna i Đole ulaze u avion, seli su i odmah su zaspali - rekla je Jana u emisiji "Amidži šou", dok je Ahmedovski pred kamerama "Premijere" ispričao da nije upućen u to da on i koleginica imaju problem te vrste.

- Čuo sam to. Zaista, nemam pojma kad je to bilo. Mislim, ako se ja nisam javio, što se ona nije meni javila? Ne vidim razlog. Jana i ja nemamo nikakav problem, niti neke svađe, ne daj Bože. Ni sa kim, ne samo sa njom, ne znam odakle joj ta priča - iščuđavao se Ahmedovski

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading