NOVE INFORMACIJE O ANI RADULOVIĆ SAOPŠTENE JAVNOSTI: Ovo će joj promeniti život iz korena!

Autor:

Zabava

13.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović postala vlasnica nekretnine!

NOVE INFORMACIJE O ANI RADULOVIĆ SAOPŠTENE JAVNOSTI: Ovo će joj promeniti život iz korena!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Pinka Ana Radulović je nedavno postala vlasnica skupocenog stana na Zlatiboru, što je samo nastavak njenog niza ostvarenih snova. Kako se spekuliše, Ana je uložila veliku sumu novca u ovu nekretninu, koja će joj pružiti savršeno mesto za uživanje u zimskoj idili sa porodicom.

Iako se oglasila povodom ove vesti, Ana je ostala misteriozna i nije dala mnogo informacija.

"Ne bih puno komentarisala dok se neke stvari ne realizuju. Što bi naš narod rekao, 'da ne ureknem'", istakla je voditeljka za Alo.

 

 

Podsetimo, Ana je nedavno kupila i skupoceni automobil marke "Mercedes", bez ičije pomoći. U svom postu na Instagramu, Ana je napisala da je ostvarila mnogo svojih snova u poslednje tri godine, a da je danas još jedan ostvaren. "Ova bombonica je u mojim rukama i sada definitivno mogu da kažem da živim svoje snove", napisala je Ana.

- Prvi put ćete videti duži opis na mom postu. Nisam od onih što pričaju da "Instagram nije život", a onda nas na istom uče o životu. Instagram je sastavi deo života svih nas koji ga imamo i zato hoću ovako javno da kažem da sam u poslednje tri godine ostvarima mnogo svojih snova, a danas je upravo još jedan ostvaren. I to ne bi imalo ovoliku težinu i ne bih bila ovoliko ponosna i srećna da sam svaki, pa i ovaj, ostvarila sama, bez ičije pomoći, a često i bez razumevanja i podrške. Ova bombonica je u mojim rukama i sada definitivno mogu da kažem da živim svoje snove - napisala je Ana.

 


Ova voditeljka je poznata po svom radu na televiziji Pink, ali i po svom stilu života koji često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Sa svakom novom objavom, Ana privlači pažnju svojim zanimljivim i neobičnim potezima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading