LUNA ĐOGANI OTIŠLA NA REMONT: Osvanula slika INTERVENCIJE samo mesec dana nakon porođaja (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

01.11.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila da se osveži!

LUNA ĐOGANI OTIŠLA NA REMONT: Osvanula slika INTERVENCIJE samo mesec dana nakon porođaja (FOTO)

Foto: instagram.com/luna_djogani

Nakon što je nedavno postala majka po drugi put, bivša rijaliti učesnica i pevačica Luna Đogani ne zanemaruje svoj izgled i redovno pronalazi vremena i za sebe. Osim što je promenila frizuru i osvežila boju kose, pobednica druge sezone "Zadruge" nedavno je otišla na tretman mezoterapije, koji je sve popularniji među poznatim ličnostima.

Luna je, naime, najpre uživala u opuštajućoj masaži, a zatim je usledilo i bockanje, koje je prema izrazu njenog lica izgledalo kao da uživa u svakom trenutku. Inače, mezoterapija je tretman koji donosi brojne benefite, kao što su podmlađen izgled, dubinska hidratacija, stimulacija sinteze kolagena i elastina, obnavljanje ćelija kože, antioksidativna zaštita, poboljšana cirkulacija i limfna drenaža, ali i smanjenje bora.

Inače, Luna nije jedina poznata ličnost koja se odlučila za ovaj tretman. Mezoterapiju su već isprobale mnoge poznate dame kao što su Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović i mnoge druge. Ovaj tretman je postao pravi hit među zvezdama, jer pruža brze i vidljive rezultate koji su neophodni u svetu javnih ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading