OVE DETALJE O PREMINULOM SINU BOSANKE PEVAČICE NIKO NIJE ZNAO: Iza sebe ostavio suprugu, nisu dočekali ni prvu godišnjicu braka!

Autor:

Zabava

30.10.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin popularne pevačice poginuo je na radnom mestu, a ovo niko nije znao o njemu.

OVE DETALJE O PREMINULOM SINU BOSANKE PEVAČICE NIKO NIJE ZNAO: Iza sebe ostavio suprugu, nisu dočekali ni prvu godišnjicu braka!

Foto: Facebook

Amar Šabić

Sin poznate bosanske pevačice Lejle Šabić, Amar (27) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, 27. oktobra u Tuzli. 

Bio je vozač autobusa u Tuzli, a iza sebe je ostavio suprugu Azru. On je često na društvenim mrežama delio njihove zajedničke fotografije, a nezaobilazne su bile i fotografije sa njegovog radnog mesta, tj. iz autobusa. 

Republika

Foto: Printscreen

 

 

Prema informacija na njegovom profilu Amar je u vezi sa Azrom tri godine, a prošle godine su se i venčali. 

Amar će danas biti sahranjen. 

 

Podsetimo,  dana 27.10.2023. godine, oko 16:50 sati Policijskoj stanici Zapad prijavljeno je od strane SHMP Doma zdravlja Tuzla, da se u Ul. Nikole Tesle, koja spaja južnu sa severnom saobraćajnicom, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao autobus javnog prevoznika GIPS d.d. Tuzla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading