"PRIJOVIĆKA JE VEĆA ZVEZDA OD NAŠEG PREMIJERA" Vedrana Rudan se direktno obratila povodom Prije, njene reči ODZVANJAJU

Autor: P. R.

Zabava

28.10.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska književnica komentarisala je veliki uspeh Aleksandre Prijović i koncerte koje je zakazala u Zagrebu!

"PRIJOVIĆKA JE VEĆA ZVEZDA OD NAŠEG PREMIJERA" Vedrana Rudan se direktno obratila povodom Prije, njene reči ODZVANJAJU

Foto: ATA Images

Oko silnih koncerata popularne pevačice Aleksandre Prijović podigla se velika prašina, posebno oko čak pet zagrebačkih Arena, te se ovim povodom oglasila i hrvatska književnica Vedrana Rudan.

Naime, nakon što je sve oborila s nogu koncertima koje je održala u krcatoj beogradskoj Areni, Aleksandra Prijović postala je jedna od najtraženijih pevačica ne samo u Srbiji, već u celom regionu. Zakazala je tri koncerta u Sarajevu, ali i čak pet u areni u Zagrebu.

Tokom promocije svoji koncerata u Hrvatskoj, Aleksandra je izjavila da ona "nije samo srpska pevačica" i izazvala opšti haos na društvenim mrežama. Ubrzo je poručila da se ona "deklariše kao Srpkinja" i da je htela samo da kaže da je "Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj".

Republika

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović koncert

Sada je Prijin uspeh i koncerte u Zagrebu prokomentarisala hrvatska novinarka i književnica Vedrana Rudan.

- Aleksandra je sigurno veća zvezda nego naš premijer. Za nju znaju svi, a kako se zove premijer Hrvatske moja unuka ne zna. Ja sam je testirala: "Znaš li ti ko je ta Aleksandra?", a ona govori: "Nona, pa kako možeš to da me pitaš?" i krene da peva njene pesme, koje ja naravno ne znam, i Karleušu peva... To su neka druga deca neke druge generacije, oni odlučuju šta će da vole, šta će da im se svidi, a to što neki Huljić lupeta oni ni ne znaju ko je on - rekla je Vedrana za medije, te dodala:

Republika

Foto: Printscren TV Prva

Vedrana Rudan

- Njima je Aleksandra carica i tu staje sve i neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata, nego svo smeće što se slika u odelima i čas je u ratu, čas u miru. Moju unuku nacionalizam ne zanima, ona govori engleski. Rekla mi je da ona najviše voli engleske pisce - istakla je književnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading