POKAZAO MI JE ŠTA JE IDEALAN MUŠKARAC: Jovana Ljubisavljević progovorila o Boganu, otkrila čime ju je OSVOJIO!

Autor:

Zabava

22.10.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Republike otkrila detalje iz svoje ljubavne veze koje javnost do sad nije znala.

POKAZAO MI JE ŠTA JE IDEALAN MUŠKARAC: Jovana Ljubisavljević progovorila o Boganu, otkrila čime ju je OSVOJIO!

Foto: instagram.com/bogdansrejovic

Naša voditeljka Jovana Ljubisavljević govorila je u jednom emisiji o svom partneru Bogadnu Srejoviću sa kojim već mesecimauživa u srećnoj vezi. 

- Bogi me je osvojio svojom pažnjom, svojim razumevanjem, tolerancijom i time što je zaista pokazao šta je u mojim očima bio ideal muškarca, a da postoji, da mogu da ga pipnem. Tako da, ovaj stvarno tom nekom dušom naravno, fizički izgled je bitan ali to je nešto što svi vidimo, a ovo sam ja osetila i zavolela - rekla je Jovana za Red.

Republika

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Inače, ona je u našoj emisiji "Lično sa" govorila o planovima za budućnost, kao i o navodima da će uskoro stati na ludi kamen. 

- Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći prvo nama, a onda i svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - otkriva Jovana u emisiji koju možete pogledati na Youtube kanalu Republike. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Ljubisavljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading