Dragana Mirković odlučila: Karte za Arenu 2 sedam dana po promotivnim cenama!

Autor:

Zabava

13.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica objavila lepe vesti!

Dragana Mirković odlučila: Karte za Arenu 2 sedam dana po promotivnim cenama!

Foto: Miomir Mirić

Dragana Mirković

Manje od tri nedelje bilo je dovoljno Dragani Mirković da bez reklame rasproda koncert 29. decembra u Štark areni, a zbog nesmanjenog interesovanja i na zahtev fanova odlučila je da zakaže i drugo druženje sa publikom.

Folk carica će drugi koncert u najvećoj dvorani u regionu imati 30. decembra, a pošto je poznata kao neko ko misli o svim detaljima, Dragana je odlučila da će oni koji najviše budu želeli da dođu na drugi koncert čak sedam dana imati priliku da nabave ulaznice po promotivnim cenama.

Republika

Foto: Miomir Mirić

 

Tako će najbrži, ali i najvatreniji fanovi moći da u periodu od 16. do 23. oktobra sebi obezbede mesta za zagrevanje za novogodišnje praznike pod najpovoljnijim uslovima. Posle toga, ulaznice će moći da se nabave po regularnim cenama, a kao i prethodnog puta sve ovo će moći da urade putem platforme Efinity kao i pozivom call centra na broj 066/8888-383.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading