PRVA IZJAVA SOFIJE MILOŠEVIĆ NAKON PLJAČKE U CRNOJ GORI: Otkrivamo ko stoji iza svega!

Autor:

Zabava

04.10.2023

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PR Sofije Milošević otkrio je detalje skandala koji se dogodio u Crnoj Gori.

PRVA IZJAVA SOFIJE MILOŠEVIĆ NAKON PLJAČKE U CRNOJ GORI: Otkrivamo ko stoji iza svega!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Kako Pink.rs saznaje i prenosi, starleta koja je krala u Crnoj Gori je ojadila manekenku i suprugu pozantog fudbalera, Sofiju Milošević za 200 hiljada evra.

Hotel "Ridžent" u Crnoj Gori bio je baza i služio je kao opravdanje i potvrda njene priče da vodi život na "visokoj nozi" jer se zna da u istom odsedaju isključivo osobe sa dubokim džepom. Procenjuje se da je tokom leta ova kriminalna grupa predvođena mlađom ženskom osobom prevarila više desetina ljudi.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sofija Milošević

 

- Jedna naša istaknuta javna ličnost joj je na ruke dala blizu 200.000 evra kako bi joj nabavila sat kog nema na tržištu. Desetak dana nakon porudžbine, devojka je isključila telefon i prestala da joj se javlja. Ali to nije sve, nakon kraćeg vremena na adresu te poznate ličnosti upućene su i pretnje da ukoliko prevaru prijavi policiji ugroziće svoju porodicu - govori izvor za Pink.

Mi smo odmah kontaktirali PR Sofije Milošević, koji nam je otkrio kompletnu istinu o krađi u Crnoj Gori:

Republika

Foto: Dragan Klem

Sofija Milošević

 

- Istina je da se dogodila krađa, ali nije 200.000 evra, mnogo manje i nije starleta, nego personal šoperka. Neka nepoznata devojka je u pitanju - otkriva PR Sofije Milošević za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading