BRUTALNO PRETUKLI CVIJU I RELJU: Vlada Matović pobegao sa lica mesta, zbog ovoga su se RASPALI "Elitni odredi"?!

Autor:

Zabava

27.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Cvijović Cvija priznao da je Relju i njega pretukla grupa od oko 50 momaka, a da je Vlada Matović pobegao sa lica mesta!

BRUTALNO PRETUKLI CVIJU I RELJU: Vlada Matović pobegao sa lica mesta, zbog ovoga su se RASPALI "Elitni odredi"?!

Foto: ATA Images, youtube/printscreen/HYPE TV

Pevač i reper Stefan Cvijović Cvija nedavno je gostovao u jednom podkastu, te otkrio šokantnu stvar. Kako je ispričao, posle jednog nastupa u Srbiji oko 50 osoba pretuklo je njega i njegovog kolegu Relju Popovića, a Vlada Matović, koji je tada sa Reljom bio u grupi "Elitni odredi", je pobegao sa lica mesta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Elitni odredi

Odmah su krenule spekulacije na društvenim mrežama da se zbog ovoga raspala grupa "Elitni odredi".

Republika

Foto: Instagram.com

Cvija

- 2010. su mene i Relju prebili na nastupu u Srbiji. Baš, baš nas otvorili posle nastupa. Išli smo sami tad, izlazili iz kluba i po policijskom izveštaju ih je bilo između 40-60. Baš su nas lomili. Vlada Matović je zbrisao, progurao se nekako. Mislim da su pikirali mene i Relju - ispričao je Cvija u podkastu.

 

 

Ispod objave je usledilo pregršt kometara i spekulacija. Mnogi su naveli da se incident dogodio u Kraljevu. "Razlog raspada Elitnih odreda", "Verujem bez ikakvog razloga", "Ovo se desilo u Kraljevu", "Paid in Full i ekipa", "Cvija je i posle bežao od njih kad dođe u KV, ima jedan deo u pesmi od Paid in Full", "Vlada pobegao, zato se i raspali Elitni odredi", "Vlada Matović p*čka", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading