SEKI ALEKSIĆ PRETI ZATVOR, KRŠI ZAKON, NE MAREĆI ZA LJUDSKE ŽIVOTE: Pevačicva uhvaćena u bahatoj vožnji, svi su šokirani zbog OVOG detalja! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.09.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić uhvaćena kako krši zakon!

SEKI ALEKSIĆ PRETI ZATVOR, KRŠI ZAKON, NE MAREĆI ZA LJUDSKE ŽIVOTE: Pevačicva uhvaćena u bahatoj vožnji, svi su šokirani zbog OVOG detalja! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Pevačica Seka Aleksić, poznata po svojoj energičnoj muzici i živahnom duhu, nažalost, nije bila tako pažljiva kada je u pitanju vožnja. Jednog dana, dok je žurila da završi obaveze, napravila je nekoliko saobraćajnih prekršaja.

Ekipa ,,Paparaco lova" usnimila je Aleksićevu u kršenju čak nekoliko propisa u vožnji. 

Prvo, Seka je prešla na crveno svetlo na semaforu. Ignorisala je crveno svetlo i ubrzala, riskirajući da izazove saobraćajnu nesreću.

 

 

Drugo, pretekla je druga vozila preko pune linije. Ovo je posebno opasno jer puna linija znači da je preticanje zabranjeno zbog potencijalne opasnosti. Međutim, pevačica nije obratila pažnju na ove znakove i pretekla je nekoliko vozila, uključujući i pešake koji su se našli na trotoaru.

Ovi prekršaji su ozbiljni i mogu dovesti do teških kazni, uključujući novčane kazne, gubitak vozačke dozvole ili čak zatvorsku kaznu. Pored toga, takvo ponašanje ugrožava kako pevačicu tako i druge učesnike u saobraćaju.

 

Važno je da svi vozači poštuju saobraćajne propise kako bi se osigurala bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Bez obzira na to koliko smo poznati ili koliko žurimo, bezbednost bi uvek trebalo da bude na prvom mestu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading