Jovana i Srđan na Prvoj dobijaju novog člana

Autor: Mediji, Republika

Zabava

02.03.2018

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević od 5. marta svako jutro na TV Prva vodiće emisiju, a društvo će im praviti mali labrador.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Jovana Joksimović i Srđan Predojević

- Želeli smo da napravimo kvalitetan jutarnji program koji će pokrivati celu Srbiju, a ne samo Beograd. Na Prvoj smo dobili odlične tehničko-produkcijske uslove da možemo to da uradimo i to baš onako kako smo mi zamislili, po svetskim standardima i izgledaće tačno kako treba.

- Ideja nam je da čim ustanete saznate sve informacije za dan pred vama. Biće nekoliko novih segmenata, ali jutarnji program je jutarnji program i ne treba odstupati od osnovnog koncepta koji je svima dobro poznat i koji je danas televiziji potreban - kaže Jovana pred sam debi na Prvoj.

Ono što je veliko iznenađenje jeste i to što će Jovana i Srđan od ponedeljka, 5. marta u studiju imati i trećeg člana, i to kakvog!

Naime, po prvi put će stalni član voditeljske ekipe biti jedna kuca, mali čokoladni labrador retriver po imenu Prva, koja će imati specijalan i plemenit zadatak, a tokom emisije punu slobodu za interakciju sa gostima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading