Drama zbog razvoda se nastavlja: MUSTAFA SE PLAŠI DA ĆE EMINA KIDNAPOVATI DECU

Autor:

Zabava

03.03.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni par Emina i Mustafa Sandal, koji su nakon deset godina stavili tačku na svoj brak, iako su izjavili da će ostati u prijateljskim odnosima zbog dece, očito nisu u stanju da ostanu dosledni svojim rečima jer je razvod decenije poprimio nove razmere.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Poznati pevači rešili su da stave tačku na svoj brak

Kako Srpski telegraf saznaje, Mustafa se boji da će naša pevačica u nekom trenutku poželeti da se preseli u Srbiju i odvede decu iz Turske, zbog čega je angažovao tim advokata da se zaštiti od takvog sleda događaja.

Advokati ocu predlažu da traži zajedničko starateljstvo, ali to opet ne sprečava Eminu da živi gde želi

Naime, izvor blizak još uvek zakonitim supružnicima navodi da je Mustafa odustao od ideje da starateljstvo pripadne Emini jer u tom slučaju može da živi u kojoj god državi želi i da tamo odvede decu.

- Prvobitni dogovor između Emine i Mustafe bio je da deca pripadnu majci, a da otac može da ih viđa kad god poželi, ali ukoliko bi Emina sa decom otišla u Srbiju, to je potpuno druga priča. Oni su već pričali o tome i Mustafa joj je rekao da ne može decu da odvede iz Turske jer Jaman i Javuz imaju svoj život u Istanbulu i treba da budu pored oba roditelja, a ne rascepljeni u dve države. Emina se složila s tim, ali Mustafa nema mira od pomisli da bi ona mogla u nekom trenutku da odluči drugačije - navodi izvor i kaže da je zbog toga Sandal angažovao tim advokata.

 

Love only ❤️ #mommyandson

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Jan 29, 2018 at 8:05am PST

- Mustafa se plaši da će se ona zaljubiti u nekog muškarca iz Srbije i zbog toga napustiti Tursku sa decom. Danima se savetuje sa advokatima šta je najbolje rešenje jer on ne želi da joj uzme starateljstvo nad decom, već samo da zaštiti sebe. Advokati su mu predlagali da traži zajedničko starateljstvo, ali to opet ne sprečava Eminu da živi u Srbiji. Još uvek nije odlučio šta će da uradi - završava naš sagovornik.

Podsećamo, Emina je objavila saopštenje za javnost u kojem je navela da su Mustafa i ona zajedno odlučili da se nakon deset godina braka razvedu.

Kako je pevačica priznala, partnerske emocije su iščezle, ali je tu ljubav prema deci koja ih veže. Navodi pojedinih medija da je Emina prevarila Mustafu sa Markom Miškovićem samo su zakomplikovali situaciju jer je to pokazatelj da Emina može vrlo lako da se vrati u Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading