PROCURILA GOLA FOTKA SERGEJA PAJIĆA: Zgodni pevač kao od majke rođen, damama neće biti svejedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač ne izbija iz teretane, sve puca od mišića na njegovom telu!

PROCURILA GOLA FOTKA SERGEJA PAJIĆA: Zgodni pevač kao od majke rođen, damama neće biti svejedno! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić

Mladi pevač i influenser Sergej Pajić se vratio na scenu sa novom pesmom "Toksična", ali i novim izgledom, koji je oduševio pripadnice lepšeg pola. Pajić ne izbija iz teretane i vredno radi na svom telu, što se može zaključiti i po slikama koje je objavio na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić

Na jednoj fotografiji Sergej je pozirao u teretani, a u prvi plan su izbili njegovi bicepsi, koji su se enormno uvećali.

Druga fotografija bila je prava poslastica za dame. Naime, Sergej je pozirao go ispred ogledala, ali je donji deo tela sakrio.

Republika

Foto: Instagram.com

Sergej Pajić

Pobednik pete sezone takmičenja "Pinkove zvezdice" nedavno je objavio i šok fotke svoje transformacije. Nakon turbulentnih veza, mladi Pajić se posvetio zdravom načinu života i ishrani. 

Pajić je nedavno gostovao u našoj emisiji "Estradno savetovalište", gde je govorio o pomirenju sa Mihajlom Veruovićem Vojažom.

- Ja sam mu pustio poruku i izvinio sam mu se zbog svega. Onda smo se videli na promocija albuma Devita, tu smo se pozdravili, rekao mi je da je sve kul, da je okej - pričao je Sergej u "Estradnom savetovalištu". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bla Bla

17.09.2023 07:40

Ahahaa... Sad je hit slikati se u teretani i pokazivati mišiće ali đzaba svi mišići kada je mozak šupalj!