NAKON BAČENE BOMBE, OGLASILA SE NAPADNUTA JELENA TINSKA: "Na pola metra od mog unuka je eksplodiralo!"

Autor:

Zabava

13.09.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravični detalji napada na Jelenu Tinsku, glumica otkrila i razlog.

NAKON BAČENE BOMBE, OGLASILA SE NAPADNUTA JELENA TINSKA: "Na pola metra od mog unuka je eksplodiralo!"

Foto: youtube printscreen

Jelena Tinska

Glumica Jelena Tinska suočila se sa velikim šokom, kada joj je tokom naizgled mirne noći bačena u dvorište eksplozivna naprava, piše Kurir.

Da situacija bude još bizarnija, to se desilo čak dva puta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Tinska

 

- Kupili smo kuću u Debeljači gde je svake noći zabava za mlade bacanje petardi, što je strašno. Petarde lete po ulicama, ljudi ne mogu da spavaju, životinje laju. Jako je dramatično. Pre izvesnog vremena napisala sam da u mesnoj zajednici imamo kancelariju na kojoj piše policija, ali u njoj ne radi niko, tako da ako vam se nešto desi, vi morate zvati Kovačicu. To jeste pet minuta odavde, ali nije na kraju ulice. Moja žalba je naišla na osudu okoline. To je samo jedan razlog zbog koga mislim da sam napadnuta. Događa se još nešto paralelno. Nedavno je izvršen atak na jednu kucu, kada joj je iščupan rep. Ja znam ko je to uradio, ali neću reći jer nisam videla. Oni su pre nedelju dana potrovali silne pse i bacili u kontejner. I to sam napisala. Ja sam zbog toga svima njima trn u oku - priča Tinska, pa dodaje:

- Pre nekoliko dana, sedela sam sa unukom, kada je u dvorište upalo nešto vatreno što je eksplodiralo. Pola metra od mog unuka. Bacili su napravu koju je neko ručno napravio. Bacili su mi molotovljev koktel. Nisam zvala policiju te noći, ali se nakon dva dana dogodila ekspozija što je moja kamera snimila. Forenzičar je morao da reaguje i cele noći su slikali i ispitivali. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Tinska

 

Pitali smo Jelenu i da li sumnja na nekog od svojih sugrađana:

- Sumnjam, da, ali ne mogu da kažem ko je. Srećem te ljude, ovo je malo mesto, svi se poznaju. Policija će ispitati - zaključuje ona za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading