SRPSKA BLOGERKA broji na stotine hiljada pratilaca, A ELEMENTARNO JE NEPISMENA!

Autor:

Zabava

28.02.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografisanje garderobe na svetski poznatim destinacijama, postao je novi posao srpkinja koje nisu mogle da se proguraju kao manekenke, a želele su da budu u modnom fokusu. I sve bi to bilo u redu da one, koje na svojim profilima imaju ogroman broj pratilca kojima su uzor, imaju i manjak obrazovanja.

Jedna od onih koja ima problem s pismenošću nesumnjivo je srpska blogerka Tamara Kalinić koja je obišla pola planete i fotografisala se u krpicama svetskih brendova poput Diora, Gučija, Balensijage i sličnih.

Ali time je problematika veća jer Tamara ne zna kako se pravilno pišu nazivi ulica u Beogradu, pa je na današnjem storiju svog profila na instagramu umesto Knez Mihailova, napisala Knez Mihajlova.

Foto: instagram.com/tamara
Tamara Kalinić

Ovo blogerku verovatno neće potresti budući da zrađuje veoma mnogo, ali obrazovni sistem u Srbiji bi trebalo da pogodi budući da sve više mladih ljudi ima problem sa elementarnom nepismenošću. A javne ličnosti su definitivno postali lideri ovog problema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading