HANA NE ODLAZI SREĆNA U ŠKOLU: Nataša Bekvalac progovorila o privatnom životu i svojim PROMAŠAJIMA!

Autor:

Zabava

06.09.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila da njenu ćerku povratak u đačke klupe nije preterano usrećio.

HANA NE ODLAZI SREĆNA U ŠKOLU: Nataša Bekvalac progovorila o privatnom životu i svojim PROMAŠAJIMA!

Foto: RTV Pink

Pevačica Nataša Bekvalac otvorila je dušu o ćerki Hani, koju je dobila u braku sa nekadašnjim vaterpolistom Dačom Ikodinovićem, ali i otkrila detalje iz svog privatnog živta, koji je uvek jako interesovao javnost. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Nataša Bekvalac

- Ljudi misle da živim glamurozan život, ali volim ljudima da pokazujem na mrežama kako sam ja samo jedna obična mama. U glamuru ja, inače, najmanje uživam nekako. Iskreno... Uživam u momentima koji se zovu život - govorila je Nataša za Blic. 

- 1. septembar je za mene najsrećniji dan! Moja deca ulaze u novu etapu kojoj se uvek radujem. Hana ne odlazi preterano srećna u školu. Niko od nas nije odlazio sa nekim entuzijazmom u školu. To koliko je neko uspešan u školi nije merilo onoga koliko je neko uspešan u životu. Deca bi trebalo da pronađu nešto što ih ispunjava i inspiriše, to je bitno - govorila je popularna pevačica. 

Nataša je priznala da se kroz život više puta borila sa investicijama koje su bila promašene. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nataša Bekvalac

- Iz mojih najpromašenijih investicija ja sam izvlačila najintenzivnije i najvrednije lekcije. Tako da uvek kad nešto promašim u životu znam da je to kao strela koja se priprema da se ispali. Znam da posle toga sledi nešto jako dobro. Iz uspeha niko nije ništa dobro naučio, ali iz neuspeha i te kako jeste - ispričala je Nataša Bekvalac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mina

06.09.2023 14:27

E moja Natasa, sve je u pitanju sta je to USPEH!!!