LUKASOVA DRUGA ŽENA se pojavila na PUNOLETSTVU NJIHOVOG SINA i ovako izgleda!

Autor:

Zabava

26.02.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aleksandar Vuksanović, koji ima četvoro dece sa tri žene sinoć je mlađem sinu Andreju slavio 18. rođendan. I kako iz braka sa Svetlanom ima ćerku Miljanu i sina Lazara, sa nevenčanom suprugom Natašom ima sina Andreja, dok sa Sonjom koju javnost najbolje poznaje ima Viktoriju.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Aca i Andrej

Do sada najmanje poznata javnosti je Lukasova nevenčana supruga Nataša koja je sinoć sa folkerom slavila punoletstvo njihovog sina, a Aca je objavio video u kom se vidi da su njih dvoje u veoma dobrim odnosima.

U videu se može videti kako Nataša i Aca razgovaraju dok se u pozadini čuje pesma" Voliš li me", a pored njih je upravo Andrej koji u jednom trenutku grli svoju majku.

RepublikaFoto: instagram.com/cecabg
Lukasova prva supruga Svetlana sa ćerkom Miljanom i sinom Lazarom...

Aca je nakon braka sa Svetlanom uplovio u vezu sa Natašom s kojom je dobio sina Andreja, a potom su se mirno razišli. S obzirom na to da se o Nataši veoma malo zna, ono o čemu se spekuliše je da je sa sinom godinama živela u Nemačkoj, a potom se vratila u Beograd, udala i dobila još jedno dete.

Kako ona sada izgleda, možete pogledati u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading