ANA DOBILA AUTO OD DARKA?!

Autor: Alo.rs

Zabava

26.02.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da Darko Lazić zarađuje mnogo više od Ane Sević, pod uslovom da ona uopšte zarađuje, njihov razvod teže je pao njoj bar s materijalne strane. I upravo ovaj materijalni momenat mnogi smatraju uzrokom Aninog i Darkovog pormirenja, a navodno je Sevićeva dobra sa svojim bivšim jer joj je on kupio auto koji je u servisu.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Ana i Darko

- Njihovo javno "pomirenje" videli su svi na snimanju jedne emisije u "Grandu". Poput prave porodice, bivši supružnici su došli u studio sa ćerkom i raspoloženo pozirali fotoreporterima, kao da između njih nikada nisu pale teške reči. Veliku ulogu u njihovom pomirenju imalo je Darkovo obećanje da će Ani pokloniti auto, a ona sada konstantno zove servis da proveri kada će njen automobil biti gotov - istakao je izvor koji je dodao da Ana mora malo da pričeka na auto:

- Prvih mesec dana razvoda Darko nije materijalno obezbeđivao Anu što joj je predstavljalo problem jer je navikla na lagodan život pored njega. Darko je pre izvesnog vremena u Šapcu potpuno uništio Anin auto, a onda pazario skupoceni koji je slupao u Beču. Sada je to vozilo na popravci i Lazić planira da ga da Ani kada ga vrati sa remonta - dodao je izvor, a kakav će biti Anin i Darkov odnos kada njoj stigne auto, vreme će pokazati.

Do tada, Ana i Darko uživaće u miru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading