Viki: Bekuta, smršaj! JK: Začepi, suvopi*asta!

Autor: I. T.

Zabava

26.02.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Zvezde Granda" neretko je prožeta iscrpnim svađama članova žirija, u kojima prednjači Jelena Karleuša, međutim, ovog puta glavni sukob dogodio se između Ane Bekute i Viki Miljković.

Naime, Ana Bekuta se na samom početku emisije "Zvezde Granda" požalila da nije najboljeg zdravstvenog stanja, što je njena koleginica Viki iskoristila da započne žestok rat. Ana je bila vidno neraspoložena, te je otkrila šta je razlog tome.

- Boli me želudac! Želudac me boli od tebe, Viki - rekla je Bekuta, a Miljkovićeva je odgovorila:

RepublikaFoto: instagram.com/viki_miljkovic
Viki Miljković

- Pa možda i smršaš malo ako te želudac bude boleo od mene.

Ovo je iznerviralo Anu, koja je rekla kako je Viki primitivna i vređa.

- Ti si, Viki, stvarno primitivna i seljački vređaš ljude - poručila je Ana, a onda je Jelena Karleuša odlučila da stane u odbranu svoje prijateljice.

Ana: Ti si, Viki, stvarno primitivna i seljački vređaš ljude

- Pre si bila samo glupa, a sad si glupa i iritantna - poručila joj je Jelena i pitala Viki zbog čega misli da Ana treba da smrša. Nakon kratke rasprave, Karleuša se obratila Ani, a potom i ponovo Miljkovićevoj.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Ana Bekuta

- Ana, jesi primetila da uvek one suvopičaste sa tankim nogama imaju nešto da kažu. Ja sam rasna, najrasnija koju ćeš ikad videti, Viki - odbrusila joj je.

- I vi biste voleli da ste suvopičaste - dodala je Miljkovićeva.

Ana Bekuta je pokušala da odbrani svoj stav.

- A ne, mi smo bile kad je trebalo. Sada je era Kim Kardašijan, mi smo super - odgovorila je.

One su kasnije nastavile svađu. Dok je Jelena govorila da Ana ne treba da smrša i da sjajno izgleda, Viki je tvrdila da je ona više voli nego Jelena i da zbog njenog zdravlja misli da treba da smrša.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša!

Na sve to Ana je ustala i prišla Viki da je grdi, a pošto je Aca Lukas procenio da će rasprava da potraje, izgurao je stolice na scenu da takmičari sednu. Raspravu je prekinula Marija Šerifović, koja je odgurala Viki sa sve stolicom iz studija, a kad je pevačica pokušala da se vrati na svoje mesto, Marija joj nije dala, već je čvrsto držala za ruke. Popović je prekinuo neprijatnu scenu i poručio takmičarima da idu u baraž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading