IVANU GAVRILOVIĆU GLAVA BILA U TORBI: "Imao sam posla sa opakim kriminalcima, mlatili su pištoljem ispred face!" Otkrivamo ŠOK detalje!

Autor: D.L. / M.I.

Zabava

16.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović otkriva da estrada i kriminal imaju neke zajedničke niti!

IVANU GAVRILOVIĆU GLAVA BILA U TORBI: "Imao sam posla sa opakim kriminalcima, mlatili su pištoljem ispred face!" Otkrivamo ŠOK detalje!

Foto: Republika.rs

Pored filma o Džeju Ramadanovskom, snima se, verovali ili ne, i film o Ivanu Gavriloviću. Kako i sam govori, pevač je proživeo dosta, iako još nije stigao ni do penzije, a film će se sastojati od priča sa beogradskog asfalta i neće biti nikakvih vulgarnosti, zbog čega će biti svakome zanimljiv.

Gavrilović je za Republiku otkrio nove detalje, pa podelio jednu zanimljivu situaciju iz svog života, koja je na njega ostavila utisak i pamti je i dan-danas:

Republika

Foto: Republika.rs

Ivan Gavrilović

 

- Ostaje da se vidi kakvog tipa ce da bude film o mom životu i vec nekoliko godina postoji ta ideja da se napravi taj projekat. Meni je iskreno čudno da se sada to pravi, jer ja nisam u penziji, već sam što se kaže u najboljim godinama. Inače sam proživeo do sada tri života, ima tu svašta da se kaže. Period devedesetih je svima interesantan, o tome možemo da snimamo mesec dana sta se sve događalo. Mi smo kao estradnjaci imali priliku da sedimo sa opasnim glavama - rekao je Gavrilović, pa nastavio:

Republika

Foto: ATA Images

Ivan Gavrilović

-  Svega sam se tu nagledao, a bilo je situacija kada mi je glava bila u torbi. Spasavao sam druga kom su mlatili pištoljem ispred face. Estrada i kriminal imaju neke niti zajedničke. Biće tu svega u filmu. Ja samo danas uvek ističem da su kriminalci u to vreme bili gospoda. Ovo danas svako ko uzme pištolj u ruke moze da se smatra kriminalcem. S tim se ne slažem i nikad neću. Uglavnom, svakome će biti zanimljivo da pogleda film jer nece biti nikakvih vulgarnosti, samo čiste price sa beogradskog asfalta - objasnio je Ivan za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading