ŽENA KOJU JE JUGOSLAVIJA OBOŽAVALA UDALA SE ZA ŠARENCA! Često mu je gost u emisijama, a niko ne zna da mu je SUPRUGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je supruga Slobodana Šarenca.

ŽENA KOJU JE JUGOSLAVIJA OBOŽAVALA UDALA SE ZA ŠARENCA! Često mu je gost u emisijama, a niko ne zna da mu je SUPRUGA! (FOTO)

Foto: Printskrin: RTS

Voditelj Slobodan Šarenac više od dve decenije je u braku sa zvezdom srpske ženske košarke Anđelijom Arbutinom, a to malo ko zna.

Iako je Arbutnina godinama u penziji, i dan danas se prepričavaju njeni uspesi, a ono po čemu je između ostalog i ostala poznata jesu Olimpijske igre u Seulu 1988. godine, kada je postigla koš za pobedu u polufinalu protiv Australije i Jugoslaviju odvela u finale protiv reprezentacije SAD.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Anđelija Arbutina

U nacionalnom dresu je odigrala čak 81 utakmicu, a taj koš joj je obeležio reprezentativnu karijeru. Na olimpijadama, svetskim i evropskim prvenstvima je osvojila četiri srebrne medalje.

Ona se danas u javnosti pojavljuje kao stručni komentator, a neretko je uživo u programu baš sa suprugom Šarencem. Njih dvoje imaju dve ćerke Laru i Ninu, a Slobodan se nedavno i našalio u programu sa suprugom.

- Za kraj imam jedno šaljivo pitanje za našu gošću. Ne znam da li smem s obzirom na to da sam ključeve od kuće ostavio u Beogradu, ali, ipak, gde su deca i ko pazi na njih? 

Republika

Foto: Starsport

Anđelija Arbutina Šarenac

- Da odgovorim, deca su kod kuće - poručila je Anđelija, a njihova konverzacija zasmejala je sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading