"IZGLEDAM BOLJE OD SINDI MODELSICE" Nataša DNK se skinula u izazovni kupaći, pa prozvala pevačicu!

Autor:

Zabava

05.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Aksentijević napravila totalni haos na Instagramu!

"IZGLEDAM BOLJE OD SINDI MODELSICE" Nataša DNK se skinula u izazovni kupaći, pa prozvala pevačicu!

Foto: printscreen/youtube.com

Nataša Aksentijević

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević (42) podelila je na društvenim mrežama fotografiju sa mora, na kojoj je vidimo u bikiniju.

Foto: youtube printscreen

Nataša DNK

 

Nataša, poznata po vođenju emisije "DNK", pokrenula je sijaset komentara opisom objave, a spomenula je i denserku Ivanu Stamenković Sindi, koja je svojevremeno bila u grupi "Models".

- Kad sam srećna, ja mislim da izgledam bolje od Sindi Models (a ona izgleda wooooow). Nekako mi zgodnoća iznutra poništi svu moju kilažu spolja. I kad se cepam od smeha nekako i ljudi oko meme ne vide moje fizičke nedostatke. Najvažnije je da se radujemo i smejemo, i radost prenosimo na sve one koji su oko nas - navela je ona.

 

 

- Stvarno se nema vremena za "nad*kanost". Smeh i dobro raspoloženje su pola zdravlja i pola lepote. Isprobajte na ogledalu, smejte se da vidite koliko ste lepši tako - dodala je Nataša na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading