IVANA NIKOLIĆ SE BRUTALNOM PORUKOM OBRATILA SANDRI AFRICI: U jeku skandala sa Volkovim, pevačica poručila sve JASNO!

Autor:

Zabava

05.08.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić progovorila o koleginici!

IVANA NIKOLIĆ SE BRUTALNOM PORUKOM OBRATILA SANDRI AFRICI: U jeku skandala sa Volkovim, pevačica poručila sve JASNO!

Foto: Ata images

Pevačica Ivana Boom Nikolić, ovo leto provešće radno, jer nastupe u Crnoj Gori, ima dan za danom.

- Jednom ste me samo videli na plaži i to je to, stvarno nemam vremena, imala sam taj jedan dan. Nemam vremena, radim svake noći, ali lepo mi je, volim to- rekla je ona i dotakla se obožavalaca koji joj prilaze.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ivana Nikolić

 

- Drago mi je da je to tako, jer stvarno se oseti kad je neko normalan, okej, kada mogu da mi priđu da se slikaju. Stvarno mi je okej što me tako doživljavaju, što mogu normalno da mi priđu, popričaju i puno mi je srce zbog toga.

Iako je navikla na veliki broj ljudi oko nje, nekada poželi i da se osami.

- Nemam problem sa tim da moram da bežim privatno, ali bih najradije da se sklonim, da imam svoju plažu gde mogu da se sunčam i kupam. Volim ljude, ne bežim svakako. Možda sledeće godine kupim nešto u Budvi, volela bih- rekla je Ivana.

Foto: instagram/prinstscreen sandraafrika

Sandra Afrika Instagram

 

U prethodnom periodu pevačica je bila povezivana sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, te se onda dotakla njegove sadašnje devojke pevačice Sandre Afrike.

- Ona i ja nismo drugarice. Privatno se nismo družile, upoznale smo se, ali nismo drugarice. Ne mogu da se posvađam sa nekim koga ne poznajem, ali ni da komentarišem nekoga sa kim se ne družim privatno i ko nije moj prijatelj, ako im treba da se pakuju takve priče samo napred- rekla je Nikolićeva za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading