VRUĆE FOTKE DANIJELE DIMITROVSKE: Manekenka u mini bikiniju srušila internet, telo zategnuto kao praćka!

Autor:

Zabava

29.07.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Danijela Dimitrovska nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića sreću je pronašla kraj šest godina mlađeg fudbalera Jevrema Kosnića.

VRUĆE FOTKE DANIJELE DIMITROVSKE: Manekenka u mini bikiniju srušila internet, telo zategnuto kao praćka!

Foto: Ata images

Danijela Dimitrovska

Manekenka Danijela Dimitrovska izgleda nikad bolje, a sada je na svom Instagramu objavila i vrele fotografije sa mora.

Naime, ona se skinula u žuti kupaći kostim i pokazala svoje izvajano telo, koje je u savršenoj formi, a poznato je da lepa manekena redovno trenira i vodi računa o ishrani.

 

 

Danijeli je ovaj bikini stajao kao saliven, te mnogi nisu mogli da odvoje pogled od njenog zgodnog tela. Podsetimo, od kako su ozvaničili vezu Jevrem i Danijela se ne odvajaju, a o njihovoj ljubavi govorile su i komšije manekenke.

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska

 

- Viđamo je često u kraju jer se ovde uglavnom fotografiše. Mnogo je lepa i prirodna u uvek nasmejana. Ponekada sa prijateljima sedi u ovaj obližnji kafić i baš širi pozitivnu energiju. Nikada je nismo videli da je neraspoložena ili da viče. Baš je kulturna i fina. Šteta kakvu je ženu Ognjen izgubio. Ali, na svu sreću našla je lepog, mladog dečka- kaže jedna starija gospođa iz kraja, dok iz obližnje radnje kažu da je Jevrem jako vaspitan i kulturan.

- Dolazi sa sinom. Dečak je vrlo kulturan, vaspitan. Pomaže mami kada treba da ponese više stvari. Mnogo se lepo slažu i često šetaju. Baš dečak sa njom izgleda srećno i zadovoljno. Vidi se da je posvećena mama. Uglavnom kupuju namernice kao i svi drugi ljudi i neke slatkiše za sina- govori prodavačica prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

29.07.2023 23:48

Fali njoj pola metra lamperije u glavi čim je rodila dete onom škrbavom nosonji. Daleko je ona od dobre ženske.