POJAVIO SE VRUĆI FILM SARE RELJIĆ: Pevačicine GRUDI u prvom planu, u krevetu nije mogla da se OBUZDA!

Autor:

Zabava

29.07.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Reljić napravila haos novim vrućim fotografijama!

POJAVIO SE VRUĆI FILM SARE RELJIĆ: Pevačicine GRUDI u prvom planu, u krevetu nije mogla da se OBUZDA!

Foto: ST/P. Divac

Sara Reljić

Pevačica Sara Reljić nedavno je došla u žižu interesovanja kada je za Republiku, u okviru emisije kod voditeljke Jovane Ljubisavljević priznala da ju je jedna poznata pevačica udarila. Sada su isplivale vruće fotografije iz kreveta, koje su srušile Instagram. 

Naime, na pomenutoj društvenoj mreži Sara je objavila niz vrućih fotografija iz kreveta, a muškarcima je zapala za oko pevačicina izvajana figura, kao i bujne grudi, koje je istakla u postelji. 

 

 

- "Novi film Sare Reljić", "Prelepa i preslatka devojka", "Vatrena pevačica" - bili su samo neki od komentara. 

Podsećanja radi, Reljićeva je otkrila i da često nailazi na osporavanja i podmetanje nogu od strane kolega koji žele da joj naude, pa je ispričala neprijatnu situaciju u kojoj se nedavno našla.

Foto: Instagram.com

Sara Reljić Instagram

- Pre neki dan me je koleginica kojoj neću da dajem na značaju, neću njeno ime da pominjem, više nije znala šta će od sebe i udarila me je, fizički je nasrnula na mene, starija koleginica - ispričala je šokirana pevačia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading