SESTRA NAŠEG PEVAČA ZBOG INJEKCIJE OSTALA PARALIZOVANA: Potresna ispovest Dada Polumente tera suze na oči!

Autor:

Zabava

24.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dado Polumenta otvorio dušu o teškim trenucima!

SESTRA NAŠEG PEVAČA ZBOG INJEKCIJE OSTALA PARALIZOVANA: Potresna ispovest Dada Polumente tera suze na oči!

Foto: Blic TV printscreen

Popularni pevač Dado Polumenta retko kada o svom privatnom životu govori u javnosti. Ipak, gostujući u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović on je otvorio dušu i kroz suze ispričao priču koji znaju samo njemu bliski ljudi.

Emotivna ispovest o rođenoj sestri i njenoj bolesti zaprepastila je Srbiju. Pevač nije mogao da zaustavi suze dok je objašnjavao kakav je bio sled okolnosti koje su dovele do toga da njegova sestra postane potpuno zavisna od roditelja i njega.

Foto: Blic TV printscreen

Dado Polumenta

 

Pevač je otkrio kako se divi svojim roditeljima i kako je ponosan što ni jednog trenutka nisu posustali.

Pevač je objasnio da je njegovoj sestri kada je imala samo tri meseca data pogrešna injekcija zbog čega joj je paralizovano šezdeset posto mozga, Dado je, kaže, naučio mnogo toga.

- Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dete. Sa tri meseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozga. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići - rekao je Dado za Glosi koji nije mogao da sakrije suze.

Foto: instagram.com/printscreen

Dado Polumenta

 

- Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome - kroz jecaje je rekao Dado u emisiji "Na etrapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i dodao:

- Ali, mogu reći samo da sam od nje mnogo naučio o životu o ljudima o toj čistoći, definitivno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading