ZBOG LJUBAVI OTIŠLA U SMRT: Voljenka u Nemačkoj vozila kamion, pa napustila Evropu da bi sa novim partnerom uživala u luksuzu (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliska prijateljica Voljenke Ilić otkrila šta je radila pre nego što se preselila u Dominikansku Republiku gde je na misteriozan način izgubila život.

ZBOG LJUBAVI OTIŠLA U SMRT: Voljenka u Nemačkoj vozila kamion, pa napustila Evropu da bi sa novim partnerom uživala u luksuzu (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Bivša učesnica "Parova" Voljenka Ilić, koja je nađena mrtva u bazenu vile u kojoj je živela u Dominikanskoj Republici, pre nego što je tamo otišla zbog ljubavi prema imućnom čoveku, radila je neko vreme u Nemačkoj, gde je vozila kamion.

Republika

Foto: printskrin

Voljenka Ilić u Nemačkoj vozila kamion

Kako tvrdi njena bliska prijateljica za Republiku, Voljenka je ceo život tražila pravu ljubav i baš sada, kada je pronašla, zadesila je tragična smrt, koja je, kako kaže, za sve njene najbliže, obavijena velom misterije.

- Niko ne veruje da se ubila. Bila je puna života i volela je život. S partnerom, koji je takođe srpskog porekla, maštala je da dođe u Srbiju i uživa s porodicom. On je zato i došao da bi našao adekvatnu nekretninu, u kojoj bi boravili kada su u Beogradu. Voljenka je planirala da dođe za mesec dana. Volela je Srbiju i jedva je čekala da se vrati da uživa sa sestrom i sestričinom - priča njena drugarica koja je i dalje u šoku zbog Ilićkine tragične smrti, pa otkriva da joj Dominikana nije donela sreću, o kojoj je maštala ceo život:

- Voljenka se tamo preselila kada je upoznala svog čoveka. Tražila je ljubav otkad zna za sebe i zbog ljubavi se i odselila iz Evrope. Pre nego što je njega srela, živela je neko vreme u Nemačkoj, gde je radila kao vozač kamiona. Međutim, sve se promenilo kada je zapalila u Dominikanu. Tamo je živela u luksuzu i ljubavi koje joj je pružao njen partner.

Republika

Foto: facebook.com/Voljena Ilic

Voljenka Ilić je u Dominikani uživala u luksuzu


Inače, medicinski veštaci zaključili su da je Voljenka umrla od gušenja, odnosno davljenja. Iako je slučaj u početku tretiran kao moguće samoubistvo, policija ipak ne isključuje mogućnost da se nešto drugo dogodilo. Trenutno se sprovodi detaljna istraga. Njena sestra Valentina oglasila se nakon tragičnih vesti i istakla da se i dalje ne zna uzrok Ilićkine smrti. Porodica sumnja i da je možda reč o pljački, usled koje je neko presudio nesrećnoj Srpkinji. Zbog rekvizita koji su nađeni pored njenog oproštajnog pisma ostaje i sumnja da je u sve upetljana i neka sekta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

16.07.2023 21:42

Pa mnoge tako prodju ko i ova nesretnica bez mozga . Zakace se za sumnjive likove , opije ih luksuz a malo koja se upita , odakle tom tipu sav taj luksuz . A onda dodju neki drugi pa skenjaju , tog lika i sve oko njega . On plati glavom a ovi oko njega ispadnu kao kolateralna steta . Zalosno , ali najcesce tako bude . Kako niko ne ubije neku kasirku iz nekog marketa koja radi za 300 evra mesecno .