ĐANIJEV SIN NAPADNUT, NA METI PREVARANATA: Drama u porodici Trajković!

Autor:

Zabava

15.07.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đanijeva sin napadnut od strane prevaranata!

ĐANIJEV SIN NAPADNUT, NA METI PREVARANATA: Drama u porodici Trajković!

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Sin poznatog pevača Radiše Trajkoviča ĐanijaMiloš Trajković, našao se u problemu sa kojim se suočavaju mnoge poznate ličnosti.

Naime, njegov profil na društvenoj mreži Inmstagram je bio hakovan. On se požalio svojim fanovima i uputio ih u situaciju, pošto je uspeo da povrati kontrolu nad svojim profilom.

Foto: estock

Miloš Trajković

 

- Moram javno da napišem da mi je pre neki dan hakovan profil na Instagramu. Profil nisam mogao da vratim dva dana. Za to vreme je na moj stori izbačena slika za koju nisam odgovoran. Želim da se izvinim svima, koji su se osetili uvređeno. Ne podržavam nikakav vid nasilja, niti bilo koga ko čini ili je pristalica istog. Imam puno prijatelja različitih veroispovesti i nacionalisti i želim da se izvinim svima, koji su se osetilo prozvano ili uvređeno - napisao je Miloš.

Nije razjašnjeno ko je i zašto hakovao, ali se veruje da postoji dobra pozadina iza ovog hakerskog napada i da je neko sa ciljem išao da naudi Đanijevom sinu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading