Maja Nikolić ODLEPILA nakon proglašenja pobednika Beovizije: ON JE UMRO U PROŠLOM VEKU!

Autor:

Zabava

22.02.2018

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni ovogodišnji izbor za srpskog predstavnika na Pesmi Evrovizije nije prošao bez skandala.

Naime, tokom celog takmičenja osećalo se nezadovoljstvo u Sava centru i među učesnicima se šuškalo da je festival namešten. Odmah po proglašenju "očekivanog" pobednika Beovizije 2018 Sanje Ilića i Balkanike, Maja Nikolić, koja je sve vreme nakon svog nastupa plakala i dramila, osula je paljbu po kompozitoru.

Maja: Odradio je nastup za dva plus. Pesma mu je loša, nadam se da neće plakati kad dođe kući

- Mislim da je Sanja Ilić odradio nastup za dva plus. Sve je to moglo mnogo bolje. Pesma mu je loša i ja se samo nadam da on neće plakati kad dođe kući. Njegov domen je mali i ja neću uopšte pričati o njemu jer ne želim da mu dajem ni dva minuta slave - rekla je pevačica i nastavila da blati pobednika Beovizije:

 

 

A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on Feb 9, 2018 at 4:03pm PST

 

- Balkanika može na Evroviziju, ali sa Sanjinim sinom Andrejem, a njegov tata ne može, pošto je on umro u prošlom veku. On je maratonac koji trči poslednji krug. Moje hitove svi znate, ali navedite mi jedan njegov hit! Ja ne znam nijednu njegovu pesmu. Niko ne zna njegove pesme, njega svi znaju samo kao brata Dragoljuba Ilića, koji je u grupi Generacija pet i ništa više. Sami procenite da li oni zaslužuju pobedu, izgleda da su se priče o nameštanju takmičenja potvrdile - besnela je Maja kad je videla ishod glasanja.

Na ovakve Majine prozivke Sanja nije želeo da se osvrće.

- U ovom trenutku bespotrebno je komentarisati takve izjave. Publika je aplauzom pokazala koja pesma najviše vredi, tako da ne bih dalje na tu temu - kratko je rekao Ilić, ali se zapitao ko je Maja Nikolić uopšte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading