''BEBO, OTKLJUČAJ MI!'' Nataša Bekvalac u TRI UJUTRU zvala direktora škole u koju ide njena ćerka Hana! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.07.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac ispričala je još jednu neprijatnost koju je doživela.

''BEBO, OTKLJUČAJ MI!'' Nataša Bekvalac u TRI UJUTRU zvala direktora škole u koju ide njena ćerka Hana! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Nataša Bekvalac u emisji ''Amidži šou'' je otkrila da je jednom prilikom greškom nakon nastupa pozvala direktora škole u koju ide njena ćerka Hana, te je ispričala čitavu situaciju.

Republika

Foto: RTV Pink

Nataša Bekvalac o neprijatnom pozivu direktoru škole

- Haninom direktoru škole u 3 ujutru sam uputila poziv. Živele smo u jednom iznajmljenom stanu dok nam se stan renovirao, od kog ja nisam imala ključ pošto je lift bio u pitanju i onda je Hana morala meni da otključa, spusti lift, bila je procedura. Vraćala sam se sa nastupa 3, pola 4, htela sam Hanu da nazovem da mi otključa i ja je zovem, nisam čula glas, a prethodni poziv je bio direktor škole. Čovek mi se nije javio, nego sam ja kako sam čula da sam dobila vezu rekla: ''Bebo, otključaj mi molim te!'' i onda sam čula muški glas: ''Molim?'' i bukvalno sam bacila telefon. To nikada niko nije pomenuo, prećutala ja, prećutao on, pravimo se mrtvi svi, ništa se nije desilo - rekla je kroz smeh Bekvalčeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading