ZABRANJENI PEVAČ U RITMU HARDCORE NARODNJAKA ISMEVAO ZABRANE U PULI: Pozvao na koncert Dubioze, pa objasnio Puležanima šta ih čeka!

Autor:

Zabava

04.07.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dubioza Kolektiv u pulsku Arenu stiže 13. avgusta, a za svoj predstojeći koncert izabrali su baš Duška Kuliša da ih najavi.

ZABRANJENI PEVAČ U RITMU HARDCORE NARODNJAKA ISMEVAO ZABRANE U PULI: Pozvao na koncert Dubioze, pa objasnio Puležanima šta ih čeka!

Foto: ATAImages

Gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, početkom 2023. godine je zabranio održavanje koncerta koji je već bio rasprodat u pulskom Domu sportova, i to zbog toga jer mu se ne dopada ova vrsta muzike. Tada je trebalo da nastupe Duško Kuliš, Dragan Kojić Keba, Ana Bekuta i Zorana Mićanović.

Dubioza Kolektiv u pulsku Arenu stiže 13. avgusta, a za svoj predstojeći koncert izabrali su baš Duška Kuliša da ih najavi.

Duško Kuliš je narodni pevač čiji je nastup u Puli zabranjen u prethodnih nekoliko meseci. Na TikToku i Instagramu bosanskog benda pojavila se pesma koju izvodi Kuliš, u kojoj na melodiju njegovog najvećeg hita "Suzo moja Suzana“ poziva ljude iz Pule na koncert Dubioze.

 

 

- Neke priče samo kruže, ko to svira u Areni? Kažu da svi narodnjaci u Puli su zabranjeni. Ne pitaj me kol’ko košta, evrima kartu plaćaš, a kada u sevdah padneš, ti na bis ćeš da ih vraćaš. Puležani, Puležanke, volite li narodnjake? U Areni Dubioza sviraće… Puležani, Puležanke, brzo karte kupite, valjda neće i ovaj da zabrane - zapevao je Kuliš, ali ovog puta uz muzičku pratnju Dubioze Kolektiv.

Nije izvesno da li će, možda i pored zabrane, Kulić biti gost Dubioze, a to je jedno od glavnih pitanja koje se sada postavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading