ZVEZDA GRANDA U TEŠKOM STANJU: Joca završio u bolnici posle nastupa!

Autor:

Zabava

20.02.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Granda Joca Stefanović završio je u bolnici posle nastupa!

Foto: instagram.com/jovan.s.stefanovic
Joca Stefanović

Naime, mladi pevač trenutno se nalazi u Kliničkom centru, a tamo je smešten u nedelju, nakon što mu je tokom nastupa pukla plućna maramica. 

- Dragi prijatelji,premijera spota za pesmu Sve mi dobro ide je odložena pošto je Joca u teškom stanju u bolnici..Ljubavi,izdrži!!! Uz tebe sam i šaljem ti pozitivnu energiju i ljubav da se što pre oporaviš! Hvala svim prijateljima,poznanicima,Jocinim fanovima koji mi šalju poruke podrške! Pošto ne mogu svima ponaosob da odgovorim,obraćam Vam se ovim putem! Hvala na razumevanju! Volim Vas puno - napisala je na svom Instagram profilu njegova devojka Hana!

 

Jovan Joca Stefanović dolazi iz porodice velikih muzičara čiji je otac Slavko Stefanović Slavkoni poznati kompozitor. Jovan se takmičio u “Zvezdama Granda”, a pored toga što je pevao kao prateći vokal, aranžirao je i pesme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading