SANJA MARINKOVIĆ DOBILA ZAMENU NA PINKU: Ovaj voditelj se pojavio u emisiji, pa otkrio sve o NOVOM POSLU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.06.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković se nije pojavila na početku emisije, pa je kolega zamenio!

SANJA MARINKOVIĆ DOBILA ZAMENU NA PINKU: Ovaj voditelj se pojavio u emisiji, pa otkrio sve o NOVOM POSLU! (VIDEO)

Foto: RTV Pink printscreen

Voditeljka emisije ,,Magazin in" Sanja Marinković najavila je na svom Instagram profilu novu epizodu, a ono što su svi primetili jeste velika promena, koja se desila prvi put. Naime, Sanju je ovog puta odmenio njen kolega sa Red televizije, Stefan Kandić Kendi, koji je imao tu čast da otvori emisiju. 

 

 

On je najavio emisiju, a kamere su sve zabeležile. Tim povodom kontaktirali smo Kendija, kako bismo proverili da li će se tako i nastaviti ili je u pitanju samo epizodna uloga. 

- Ne, ne, bio sam gost, imaćete priliku i da vidi u subotu emisiju, a ja sam samo najavio Sanju - rekao je Kendi za Republiku i dodao:

 

 

- Stvarno mi je bila čast i veliko zadovoljstvo da budem deo, jer ja mislim da je ovo prvi put da se tako nešto desilo u Sanjinoj emisiji. Međutim, ona je suvi profesionalac, tako da je ovo njena emisija i najbolje je vodi. Ona je zaista jedna od najuspešnijih žena koju ja poznajem, pa je tako emisija bila stvarno zanimljiva. Vladala je jedna pozitivna energija, preporučujem da pogledati svi!

Kendi je pokazao koliko je uspešan u kuvarstvu, pa su prisutni gosti bili oduševljeni njegovim sposobnostima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading