ĐOKOVIĆEVA SNAJKA U OTOCIMA I KONCIMA: Saška Veselinov digla dramu na Instagramu!

Autor:

Zabava

30.06.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška veselinov objavila fotku, na licu jasno uočljivi otoci!

ĐOKOVIĆEVA SNAJKA U OTOCIMA I KONCIMA: Saška Veselinov digla dramu na Instagramu!

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Bivša voditeljka Saška Veselinov Đoković pokazala je kako izgeda bez trunke šminke, nakon hirurške intervencije zbog koje joj je lice bilo otečeno.

Snajka porodice Đoković veoma je aktivna na društvenim mrežama, te sa svojim pratiocima često deli detalje iz privatnog života i trenutke iz svakodnevnice.

Foto: Instagram.com

Saška Veselinov Instagram

 

Njene objave na društvenoj mreži instagram nereto su tema u javnosti, najčešće zbog autfita, ishrane i porodičnih fotografija sa dvomesečnim sinom, ali je ovog puta svojom objavom zabrinula pratioce.

Naime, Saška je uslikala svoje lice posle operacije umnjaka. Supruga Đorđa Đokovića okačila je fotografiju iz automobila dok je slušala muziku, a ono što su pratioci odmah primetili jeste otok nakon operacije, kao i to da je Saška bez trunke šminke.

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška Veselinov Instagram

 

- Otečena, bez frizure, u pidžami i pesma koju slušam opsesivno. Kad mi kažu da mirujem jer sam juče hirurški vadila dva umnjaka, ali ja prosto moram da se provozam - napisala je Saška uz objavu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading