OLIVERA KOVAČEVIĆ SE OGLASILA ZA REPUBLIKU: Nakon vesti da je smenjena sa mesta glavnog urednika, evo šta kaže!

Autor:

Zabava

30.06.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Kovačević se oglasila za Republiku nakon što se pojavila vest da je smenjena sa mesta glavnog urednika zabavnog programa RTS-a.

OLIVERA KOVAČEVIĆ SE OGLASILA ZA REPUBLIKU: Nakon vesti da je smenjena sa mesta glavnog urednika, evo šta kaže!

Foto: Republika

Nakon informacije da je Olivera Kovačević smenjena sa mesta glavnog i odgovornog urednika zabavnog programa RTS-a, kontaktirali smo je kako bismo proverili ove navode.

Olivera se oglasila za Republiku, te ističe da nije smenjena, već da joj je istekao drugi mandat kao glavnog urednika zabavnog programa, a potom i prokomentarisala dolazak Sandre Perović, koja je došla na njeno mesto. 

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Olivera Kovačević

 

- Meni je istekao drugi mandat na mestu glavnog i odgovornog urednika zabavnog programa RTS-a. Jako me je obradovala vest da će nova glavna i odgovorna urednica biti Sandra Perović - izjavila je Olivera za Republiku, pa dodala:

Foto: Printskreen/Prva TV

Olivera Kovačević

 

- Zlonamerne objave člana Upravnog odbora, Predraga Azdejkovića da sam smenjena mogu da prokomentarišem na sledeći način - Ja ne mogu biti smenjena, jer mi je mandat upravo istekao, a to koliko zna svoj posao da radi pomenuti član Upravnog odbora, upravo govori kolika je neznalica i koliko mu nepripada mesto na kojem se nalazi. Azdejković i njegov šef, odnosno predsednik Upravog odbora RTS-a, mene ne mogu smeniti ni za tri života. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
DrAgan

01.07.2023 01:31

Толика доза бахатости не доликује јавној личности која, уз то, умишља да је дама! Нажалост, на сваком кораку се бескрупулозно пљује по народу!

Tatomir

04.07.2023 01:39

Smenjena, a postavljena za pomoćnicu direktora da pridržava Bujoševiću viski. Nek ovi baba i deda idu več u penziju!