SAŠA KOVAČEVIĆ O MESEČNOJ BORBI PROTIV BOLESTI: Danima bio na intezivnoj nezi, lekari se borili za njegov život!

Autor:

Zabava

30.06.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač drastično smršao zbog bolesti, otkrio šta ga je slomilo!

SAŠA KOVAČEVIĆ O MESEČNOJ BORBI PROTIV BOLESTI: Danima bio na intezivnoj nezi, lekari se borili za njegov život!

Foto: ST/REPUBLIKA

Saša Kovačević

Popularni pevač i miljenik žena,  Saša Kovačević, pojavio se sinoć, 29. juna, na koncertu megazvezde iz Grčke, Nikosa Vertisa na Tašmajdanu.

Saša je stigao u pratnji svoje partnerke Zorane, a Kovačević je ovom prilikom progovorio o bolesti, posle koje se prvi put pojavio u javnosti.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Neki virus je, u stvari, prošao kroz mene i veliki pad imuniteta. Trombociti i leukociti su bili ispod svake granice, pa sam tu morao da radim spinalnu punkciju koštane srži i svašta nešto što nije bilo ni prijatno. Bogu hvala sve je okej, proletelo je nešto, verovatno u nekom trenutku kad sam bio pod većim stresom i umorniji. Desetak danas sam bio na intenzivnoj nezi. Ovom prilikom bih da se zahvalim svim doktorima, tehničarima i medicinskim sestrama sa Kliničkog centra jer su stvarno bili divni prema meni - rekao je Saša za Blic.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Iskren da budem, nisam propratio budući da sam prošao kroz poprilično težak period. Ne znam šta reći, obzirom da se muzika koja se danas propagira šalje neku drugačije, da ne kažem pogrešnu poruku omladini, mislim da nismo na dobrom putu što se toga tiče. Razumem i drugačiji pravac i trendove, i ranije se to pevalo, ali nekako kada imate izvođače kada pevaju o istim stvarima, mora to da se ispolji u vidu bilo kakvog nasilja. Ne znam kako bih se ja osećao, ali svakako nije lepo slati takvu poruku - rekao je Kovačević, koji je zbog virusa čak dva puta bio hospitalizovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading