OPERISAO SE, OPROSTIO OD PUBLIKE, A DANAS IZGLEDA OVAKO! Deki Pantelić uslikan sa najmilijima! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj je imao rak na krajnicima, a višedecenijsku karijeru je završio u januaru ove godine!

OPERISAO SE, OPROSTIO OD PUBLIKE, A DANAS IZGLEDA OVAKO! Deki Pantelić uslikan sa najmilijima! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Dejan Pantelić

Popularni voditelj Dejan Pantelić je stavio tačku na svoju višedecenijsku televizijsku karijeru i oprostio od verne publike u januaru ove godine. On je otkrio da će se baviti drugim poslovima na televiziji i da ne ide u penziju, kao i da želi da prenese svoje znanje mlađim kolegama.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Deki Pantelić

Njemu je 2012. godine ustanovljen rak na krajnicima, posle čega je završio u bolnici i bio je hitno operisan.  Oporavak je prošao u najboljem redu, a danas, nakon mukotrpne borbe, njegovo zdravstveno stanje je stabilno, međutim kako više nije svakodnevno na malim ekranima, mnoge interesuje da li se izgled Dejana Pantelića nakon svih izazova promenio, prenosi Story.

Dejan je objavio fotografiju na svom Instagram profilu i otkrio kako danas izgleda. Pozirao je u društvu svojih najmilijih, a osmeh sa lica nije skidao, te bi se reklo da je i te kako zadovoljan i da se odlično oseća.

Republika

Foto: Instagram.com

Deki Pantelić sa najmilijima

Osim što je izgubio na kilaži, izgled Dejana Pantelića nakon napuštanja medija nije se drastično izmenio, a svi oni koji brinu za njegovo zdravlje mogu da odahnu.  Vedar duh i pozitivna energija kojima zrači vidne su i putem fotografija.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading