"NIKO NE PRIČA SA MNOM U KUĆI" Maca otvorio dušu o porodičnoj TRAGEDIJI!

Autor:

Zabava

25.06.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac je otkrio kako je pobačaj njegove supruge uticao na njih!

"NIKO NE PRIČA SA MNOM U KUĆI" Maca otvorio dušu o porodičnoj TRAGEDIJI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Marinković Maca

Supruga glumca i voditelja Dragana Marinkovića Mace pre nekoliko godina je imala spontani pobačaj, dok je u trećem mesecu trudnoće nosila trojke. Maca je danas otvorio dušu i priznao koliko mu je ovo teško palo, ali i kako funkcioniše njegova porodica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Marinković Maca

- Ne priča niko sa mnom u kući, ja sam otac na službenom putu. Stigne se sve, ovo je posao, a porodica i prijatelji je nešto što je tu, što je neminovno. Imam divno stvorenje pored sebe, na početku joj nije bilo baš drago što sam javna ličnost, ali sam joj objasnio da nisam javno dobro. Uvek postoji doza ljubomore i kopka te. Funkcionišemo dobro uglavnom. Ljudi se prepoznaju, kad pored nekog spavaš i deliš postelju... - započeo je Maca, pa dodao:

- Kad sam prošao kroz agoniju gubitka deteta, shvatio sam da treba da kao javna ličnost ukažem na to. Naravno da očvrsneš. Shvatili smo da smo srasli, mada nam taj događaj nije bio potreban. Prepoznaš se u teškim trenucima. Što želim sebi, želim i drugima. Biti roditelj je jedna od najozbiljnijih uloga. Treba znati napraviti čoveka od tog deteta. Ne treba biti samo biološki roditelj, već u pravom smislu roditelj - ispričao je Marinković u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragan Marinković Maca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading