PROGLAŠEN POBEDNIK ZVEZDA GRANDA 2023! Slavica Angelova osvojila PRVO MESTO!

Autor:

Zabava

25.06.2023

01:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat Đorđa Davida, Slavica Angelova odnela je pobedu!

PROGLAŠEN POBEDNIK ZVEZDA GRANDA 2023! Slavica Angelova osvojila PRVO MESTO!

Foto: RTV Pink

Nakon višemesečnih borbi za opstanak u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", večeras se održava finale 16. sezone, a publika će kao i svake godine odlučiti uz pomoć sms glasova, ko će odneti veliku titulu pobednika.

Foto: RTV Pink

Zvezde Granda finale

 

Ovogodišnji finalisti su: Dženan Rakić, Martina Jozinović, Nenad Kostov, Maja Jevtić, Petar Bulatović, Lidija Matić, Slavica Angelova, Nejaz Neki Ramčevski, Amna Jusić, Hamza Gušić, Ksenija Tanu, Igor Knežević, Sanela Hasić, Milan Bukilić, Ivona Damjanović, Semir Džanković i Dragan Đurić.

Mentori ove sezone bili su Ana Bekuta, Viki Miljković, Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac, koji su zajedno sa kreativnim direktorom Grand produkcije Sašom Popovićem dali sve od sebe da kandidatima ukažu na dobre osobine njihovih nastupa, ali i na one sitne nedostatke koje su imali.

Foto: RTV Pink

Slavica Angelova i Dragan Đurić Zvezde Granda

 

A pobednik ove sezone Zvezde Granda je Slavica Angelova, kandidat Đorđa Davida. Slavica je odnela pobedu sa 88.367 glasova.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ррррр

25.06.2023 01:19

Брука. Девојка која није знала да се захвали на српском више дс има гласова од Босне и Србије. Превара.